Nieuwsbrief Oktober

Beste klant,

De bock is los!
De bockbieren staan in de schappen én in onze speciale display voor in de winkel. Daarnaast hebben we een bijzondere aanbieding als Bier van de maand.

Qua wijnen hebben we een oude bekende voor u in de aanbieding.
Onze Feudi Salentini 125 primitivo, een geweldige wijn voor het huidige weer.

Voor de whisky zijn we een eiland verder gegaan dan normaal, ditmaal een nieuwe whiskey in ons assortiment uit Ierland. Hinch small batch whiskey op bourbon vaten gerijpt.

Onderaan de mail vindt u alle nieuwe proefdata.
Wees snel, want vanwege de regels kunnen we maar 16 personen per proeverij kwijt!  
Aanbiedingen van oktober 2020


Wijn van de maand oktober

Feudi Salentini 125 primitivo de SalentoEen mooie, volle rode wijn uit Puglia. Niet te zwaar, prachtig pallet van rijp fruit en een hint van vanille op de geur. In de smaak vol, met lichte tanine, fruitig en een volle afdronk.6 flessen voor € 50.-


Bier van de maand oktober

Alle bockbieren zijn 5+1!Wat is bockbier?
Bockbier is een echt herfstbier, dat verkrijgbaar is van oktober tot en met februari. Echter, vaak is het eind november al uitverkocht!
Van oorsprong is het een ondergistend bier met een roodbruine kleur en tussen de 6 en de 7% alcohol. Tegenwoordig worden er ook veel bovengistende bockbieren gebrouwen, die over het algemeen wat rijker zijn aan fruitige aroma’s. Bockbier heeft van huis uit tonen van mout en karamel, die ontstaan doordat de mouten gebrand zijn. Dit verwarmende, robuuste seizoensbier heeft naast zoetheid ook bitterheid, dat het vooral dankt aan de hop. De combinatie van zoet- en bitterheid geeft deze bierstijl zijn eigen karakter. Voor de niet bockliefhebber hebben we gelukkig nog keuze uit 600 andere speciaalbieren.Whisky van de maand oktober
Hinch small batch bourbon cask

Hinch Small Batch Bourbon Cask, een Ierse whiskey van zowel graan als single malt, werd (natuurlijk) gerijpt in bourbon eiken vaten. Verwacht veel van die klassieke romige bourbontonen! Romige vanille, pannenkoeken en ahornsiroop, bloemenhoning, gedroogd fruit, verse meloen en levendige citrus.

Introductieactie:

van € 30 voor maar € 25,-

 

O’live gin is de nieuwste toevoeging aan ons gin assortiment.The Spicy is de kruidigste van het stel. Mooie mix van kruidig en fris, waarbij vooral de vanille en zwarte peper hun stempel drukken op de smaak.The Innocent is de alcoholvrije variant, waarbij de tonen van olijf en mediterraanse kruiden voor een prachtige smaakbalans zorgen.The Original is de basis van dit merk. Zwoele tonen van verse olijven en kruiden.The Floral is de meest verrassende van het stel. Volle tonen van fruit afgewisseld door karaktervolle kruiden en het kenmerkende vleugje vanille.Alle smaken staan open, dus vraag vooral of u mag proeven.Proeverijenschema oktober t/m december 2020

Alle proeverijen starten voorlopig om 19:30 en zijn om uiterlijk 22:00 klaar.

Oktober:
10 oktober: Whiskyproeverij Around the World
16 oktober: Wijnproeverij Red, red wine
23 oktober: Port & Chocolade
24 oktober: Whisky by the Sea digitaal!
30 oktober: Marijke’s stoute avond

November:
6 november: Hertog Jan vatgerijpt 2020 + whisky *vol*
7 november: Hertog Jan vatgerijpt 2020 + whisky
13 november: Wijnproeverij Italië
14 november: Digitale tasting Port
26 november: Whiskyproeverij Independents

December:
4 december:  Port, kaas en chocolade proeverij
11 december: Wijnproeverij “Kerst”
12 december: Whiskyproeverij “oude ultimates”
19 december: Sjoerd’s eindejaars whisky proeverij

In verband met alle geldende regels omtrend Covid-19 hebben wij een beperkt aantal plekken beschikbaar per proeverij. Momenteel hebben wij ruimte voor 16 personen per proeverij, reserveer dus snel via info@biedebolle.nl of via onze website www.biedebolle.nlCopyright © *2020 Bie de Bolle*, All rights reserved.


Ons emailadres:
info@biedebolle.nl